fbpx
Book bord

Book et bord

til vores spanske middelhavs restaurant

Book et bord

 Selskabslokaler i København med spansk forkælelse

Stilen hos Restaurant El Meson er holdt i en hjemlig og hyggelig stemning, hvor alle kan føle sig velkomne.
Den unikke spanske stemning afspejles ved de smukke tunge træmøbler samt med en hyggelig pejs der i vinterperioden varmer lokalerne op.
Restaurantens vægge er alle udsmykket med sydeuropæiske malerier der får de fleste gæster til at drømme sig til varmere himmelstrøg
Uanset om du ønsker en romantisk aften for 2 eller et større selskab, er vores lokaler altid et godt bud på en rolig og ægte spansk stemning, hvor den enkelte gæst, maden og vinen er i fokus.
Vi har i restauranten plads til 80 spisende gæster, hvoraf 20 kan være i et særskilt område af restauranten. Om sommeren er der endvidere udeservering hvor der er plads til 30 spisende gæster.
Uanset hvilken type fest du ønsker dig, så er vores lokaler et godt bud på både en rolig og autentisk stemning, hvor vinen og maden er i fokus. Vores selskabslokaler i København står klar til alle typer selskaber, og vi bidrager gerne med de detaljer, der skal til for at gøre dit arrangement til en særlig aften.

Vores google bedømmelser:
4.3/5
Vores Tripadvisor bedømmelser:
4.5/5

Selskabslokaler på El Meson? Book lokale til din næste fest!

Leder du efter spanske og stemningsrige selskabslokaler i København, hvor du kan nyde vores spanske menuer? Lad os hjælpe dig med at skabe den helt rigtige stemning til din næste fest. Restaurant El Meson stiller lokaler til rådighed. Vores selskabslokaler har masser af sydeuropæisk kant og stemning, så du er sikret spisning og fest i afslappende rammer. Vi ligger midt i København, så dit selskab nemt kan rykke ud i det københavnske aftenliv.
I vores restaurant er der plads til 80 spisende gæster, hvor vi herudover har plads til 50 på vores udendørs terrassen.

Room 1 © elmeson.de
© elmeson.dk

 

© elmeson.dk
© elmeson.dk

Skal tapas være en del af festen, book selskabslokaler i København

Restaurant El Meson giver også rådgivning og vejledning på spanske vine til dit selskab. Klik her for at se et udsnit af vores vinmenu. Vi har et alsidigt menukort indenfor traditionel spansk mad.
Vi holder alle slags fester i vores selskabslokaler i København, og har plads til 20 mennesker. Vi giver gerne tilbud på både tapas og vin til jeres fest.
Skriv til os på mail eller ring til os på tlf. 33 11 91 31, så sætter vi kryds i kalenderen på dagen.

 

 

STEDETS HISTORIE

Restaurant El Meson er den første spanske restaurant i København – ja faktisk i hele Skandinavien. Restauranten har været beliggende på Hauser Plads siden 1976 hvor den første gang åbnede dørene for de sultne gæster. Altid har der i restaurantens køkken været givet kærlighed til de spanske og sydlandske retter.