Selskaber

Selskabslokaler på El Meson? Book lokale til din næste fest!

Leder du efter spanske og stemningsrige selskabslokaler i København, hvor du kan nyde vores spanske menuer? Lad os hjælpe dig med at skabe den helt rigtige stemning til din næste fest. Restaurant El Meson stiller lokaler til rådighed. Vores selskabslokaler har masser af sydeuropæisk kant og stemning, så du er sikret spisning og fest i afslappende rammer. Vi ligger midt i København, så dit selskab nemt kan rykke ud i det københavnske aftenliv.

I vores restaurant er der plads til 80 spisende gæster, hvor vi herudover har plads til 50 på vores udendørs terrassen.


Selskabslokaler i København med spansk forkælelse

Stilen hos Restaurant El Meson er holdt i en hjemlig og hyggelig stemning, hvor alle kan føle sig velkommen. Det kommer måske af, at vi som indehaverne af Restaurant El Meson trods alt er spaniere, hvor hygge, nærvær og et sundt temperament er en naturlig del af vores DNA.

 

Vi har besluttet at tage den unikke spanske stemning med indenfor, hvor vi har smukke møbler i tungt træ med pejs der luner lokalet op. På den måde har vores selskabslokaler et autentisk strejf af Spanien, der bidrager til et rustikt look.

 

Uanset hvilken type fest du ønsker dig, så er vores karismatiske lokaler et godt bud på både en rolig og autentisk stemning, hvor vinen og maden er i fokus. Vores selskabslokaler i København står klar til alle typer selskaber, og vi bidrager gerne med de detaljer, der skal til for at gøre dit arrangement til en særlig aften.


Skal tapas være en del af festen – book selskabslokaler i København

Restaurant El Meson giver også rådgivning og vejledning på spanske vine til dit selskab. Klik her for at se et udsnit af vores vinmenu. Vi har et alsidigt menukort indenfor traditionel spansk mad.

 

Vi holder alle slags fester i vores selskabslokaler i København, og har plads til 20 mennesker. Vi giver gerne tilbud på både tapas og vin til jeres fest.

 

Skriv til os på mail eller ring til os på tlf. 33 11 91 31, så sætter vi kryds i kalenderen på dagen.


Selskaber

Kontakt

Restaurant El Meson

Hauser Plads 12

1127 København K

Tlf: +45 33 11 91 31

Cvr: 33496826

© All Rights Reserved.


Åbningstider

Mandag - Lørdag: 17.00 - 00.00

Søndag: Lukket